Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör'ün başrolünde yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisinde şoke eden bir gelişme yaşandı. Reyting rekorları kırmasına rağmen çok sayıda şikayet alan dizinin erken final yapılacağı konuşuluyor. Harekete geçen RTÜK'ün Show TV'de yayınlanan 'Kızılcık Şerbeti' dizisi hakkında 'kadına karşı şiddet' gerekçesiyle inceleme başlattıklarını açıkladı.

HİKAYE DEĞİŞECEK Mİ?

Kızılcık şerbeti dizisinin final yapacağına yönelik iddialar olduğu gibi bir de dizinin hikayesinde değişiklik olacağı iddiası var. Ünlü isimlerin kadrosunda yer aldığı dizinin hikayesinde değişikliğe gidilebileceği konuşuluyor.  RTÜK Başkan Ebubekir Şahin sosyal medaya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Show TV medya hizmet sağlayıcısında ‘Kızılcık Şerbeti’ isimli dizide kadına karşı şiddet ve kadınlara baskıyı teşvik etmeye yönelik yayınlara ilişkin inceleme başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisine bomba oyuncu geliyor! Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisine bomba oyuncu geliyor!