Show TV ekranlarının sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti, izleyicilere heyecan dolu anlar yaşatıyor.

Seyircileri ekrana kilitleyen dizinin yeni bölümü için nefesler tutuldu.

Kızılcık Şerbeti Nilay öldü mü, Feyza Civelek diziden ayrıldı mı? - Güncel  Haberler

Başrollerinde Barış Kılıç, Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Müjde Uzman, Sibel Taşçıoğlu gibi isimlerin yer aldığı dizi, bu akşam ekranda olacak.

47.bölüm 2.fragmanı izleyicileri şoke etti.

Kızılcık Şerbeti" Dizisi Oyuncu Ücretleri ve Dizi Konusu

Nihal Candan sağlık sorunları gerekçesiyle tahliye edildi Nihal Candan sağlık sorunları gerekçesiyle tahliye edildi

Fragmanda Alev Abdullah ilişkisi krize girerken, asıl darbeyi Mustafa yedi.

Doktora giden Mustafa, “Bu şartlar altında çocuk sahibi olmanız imkansız!” sözüyle neye uğradığını şaşırdı.

46.bölümde neler olmuştu?

Doğa, Fatih’le yeniden evlendiğini Pembe’ye söyleyerek adeta savaş açtı. İpleri eline almak isteyen Doğa ilk olarak Alev’i eve davet ederek Pembe’yi sinirlendirmeyi başardı.

Ardından annesi Kıvılcım’la birlikte tüm ailesini akşam yemeğine davet eden Doğa pes etmedi. Pembe ve Doğa’nın arasında kalan Fatih ise çaresiz kaldı. Heyecan dolu bölümde Pembe; Zülkar ve Nilay’ın yardımıyla bir oyun kurdu ve Rüzgar’dan da destek istedi.

Kızılcık Şerbeti dizisinde beklenmedik gelişme! Yaşanacaklar sızdı...

İşleri büyütmek isteyen Ömer, Abdullah’ın onayını alamayınca Mustafa ve Fatih’le güç birliği yaptı. Kıvılcım’ı unutmaya çalışan Ömer, gece hayatında tanıştığı Seçil’le yakınlaştı. Bölümün finaline adım adım yaklaşırken dizide tansiyon yükseldi.

Ömer yeni işi dolayısıyla irtibat halinde olduğu Görkem Bey’le ilk toplantısına gittiğinde karşısında Seçil’i çok farklı bir kimlikle buldu.

Seçil’in aslında Görkem olduğunu öğrenen Ömer adeta şoke oldu. Pembe, Abdullah’ın torununun 40. gün mevlidine gelmesini sağlayarak oyununu başlattı. Rüzgar’la birlikte karakola gitti, Alev’in kendisini rahatsız ettiğini söyleyerek şikayetçi oldu. Abdullah, mevlid için Pembe’nin evindeyken gözaltına alınan Alev ona ulaşamadı. Nefeslerin tutulduğu bölümün final sahnesinde Pembe, Alev’i nezarethanede ziyaret etti.

Pembe’nin “Abdullah Bey gelemedi, beni gönderdi” sözleri bölümün final sahnesine damga vurdu.