Enerji içeceği videoları ile biliniyordu! Fenomen Neşet Turan'a canlı yayında kamyonet çarptı Enerji içeceği videoları ile biliniyordu! Fenomen Neşet Turan'a canlı yayında kamyonet çarptı

Kızılcık Şerbeti dizisinin oyuncu kadrosu genişliyor. Yeni bölümlerde diziye katılacak olan oyuncunun kim olduğu merak ediliyor. Her hafta izleyicileri heyecanlandırandizinin başrollerini Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Barış Kılıç, Settar Tanrıöğren, Müjde Uzman, Sibel Taşçıoğlu ve Doğukan Güngör paylaşıyor.

Kızılcık Şerbeti'ne sürpriz isim geliyor

Show TV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti, yeni bölümleriyle izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Dizinin hikayesi ve konusu, hem eğlenceli hem de duygusal anlar yaşatıyor. Kızılcık Şerbeti'ne şimdilerde katılan Yiğit Kirazcı ve Ebru Destan'ın ardından yeni bir oyuncu daha dizi kadrosuna dahil oldu.

İrem Deniz Kızılcık Şerbeti'nde

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni bölümlerinde izleyicileri şaşırtacak bir gelişme yaşanacak. Dizinin kadrosuna katılan İrem Deniz, Sümbül karakterini canlandıracak. Sümbül, Ünallar ailesinin oğlu Mustafa ile ilgili sürpriz bir gerçeği ortaya çıkaracak.

İrem Deniz, son olarak Mahkum adlı dizide oynayarak izleyicilerin karşısına çıktı. Tiyatro oyuncusu olan İrem Deniz, 2015 yılından beri birçok film ve dizi projesinde yer aldı.