Türkiye'nin sevilen televizyon kanallarından SHOW TV'nin fenomen dizisi "Kızılcık Şerbeti," yılbaşı özel bölümüyle ekranlara damga vuracak. Ajda Pekkan, bu özel bölümde konuk oyuncu olarak yer alacak ve kendisini canlandıracak.

Dizi yapımcıları ve Ajda Pekkan hayranları arasında merakla beklenen bu an, 29 Aralık Cuma gecesi veya yılbaşı gecesi ekranlara gelecek. Ajda Pekkan, bir karakter olarak değil, kendi gerçek ismiyle ve kişiliğiyle senaryoda boy gösterecek. Bu özel bölümde, izleyicilere müzikle dolu, eğlence dolu bir gece yaşatmayı hedefliyor.

Ajda Pekkan ve Pembe Ünal

Ajda Pekkan'ın diziye dahil olmasıyla birlikte, "Kızılcık Şerbeti" adeta bir yıldızlar geçidi haline gelecek. Pekkan'ın hayranları, onu televizyon ekranlarında görmek için heyecanla beklerken, dizinin genel izleyici kitlesi de yılbaşı gecesine özel bu özel bölümü sabırsızlıkla bekliyor.

Ajda Pekkan ve Doğukan Güngör

Ablası iddialarda bulunmuştu: Ünlü oyuncu Onur Seyit Yaran sessizliğini bozdu Ablası iddialarda bulunmuştu: Ünlü oyuncu Onur Seyit Yaran sessizliğini bozdu

Ajda Pekkan'ın katılımıyla "Kızılcık Şerbeti," seyircilere unutulmaz bir yılbaşı hediyesi sunmaya hazırlanıyor.

Yılbaşı gecesini ekran başında geçirmek isteyenler, bu özel bölümü kaçırmamak adına şimdiden takvimlerini işaretlemeye başladı bile. Yılbaşı gecesinde, Türkiye'nin en sevilen fenomen dizisi "Kızılcık Şerbeti"nde Ajda Pekkan ile unutulmaz bir buluşma yaşanacak.