Başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya, Barış Kılıç, Settar Tanrıöğer, Sibel Taşçıoğlu gibi ünlü oyuncuların yer aldığı dizinin yeni bölümünde heyecan dorukta. Kızılcık Şerbeti 36. bölüm 2. fragmanında; Doğa, kızına "Her şeye senin için katlanıyorum ama az kaldı!" diyerek ne yapacağını merak ettiriyor.

Umut ise Pembe ve Abdullah'ın boşanma kararına çok sinirleniyor ve onlara tepki gösteriyor. Nursema ise babası ile Umut arasında bir seçim yapmak zorunda kalıyor. Pembe ve Abdullah'ın boşanacağı haberi Ünallar'ın evine de büyük bir şok olarak yansıyor.

Kızılcık Şerbeti 36. bölümde neler olacak?

Kızılcık Şerbeti dizisinin 36. bölümü 27 Ekim Cuma akşamı Show TV ekranlarında olacak. Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni bölümüne dair ikinci bir fragman yayınlandı. Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşan dizinin yapımcılığını Gold Film üstleniyor. Fragmanda, Fatih'in Doğa'dan özür dilemesi ve Doğa'nın kızına "Her şeye senin için katlanıyorum ama az kaldı!" demesi dikkat çekiyor.

Dizide, Ömer'in Kıvılcım'ın televizyonda program yapmasından duyduğu kıskançlık, aralarındaki gerilimi artırıyor. Umut'un Pembe ve Abdullah'a karşı gösterdiği tepki de merak uyandırırken, Nursema bu durumda babası ile Umut arasında seçim yapmak zorunda kalıyor.

Tahliye edilen Nihal Candan'dan ilk açıklamalar: Seçil Erzan'la aynı koğuştaydık Tahliye edilen Nihal Candan'dan ilk açıklamalar: Seçil Erzan'la aynı koğuştaydık

Fragmanda ayrıca, Pembe ve Abdullah'ın boşanma kararı alması Ünallar'ın evinde büyük bir şok yaratıyor. Aile fertleri bir arada otururken bu konunun gündeme gelmesi ve Umut'un bunu Alev'den öğrendiğini söylemesi herkesi şaşırtıyor. Yeni bölümde neler olacağı ise merakla bekleniyor.