Show TV’nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti her yeni bölümüyle izleyicileri ekranlara kitlemeyi başarıyor. Sıla TürkoğluDoğukan GüngörEvrim Alasya, Barış Kılıç, Settar Tanrıöğen, Sibel Taşçıoğlu, Müjde Uzman, Ceren Yalazoğlu gibi ünlü isimlerin yer aldığı dizi sevilerek izleniyor. Kızılcık Şerbeti dizisinde Kıvılcım karakterini canlandıran Evrim Alasya, son bölümünde kullandığı repliği yüzünden eleştiriere maruz kaldı. Usta oyuncu Evrim Alasya duruma sessiz kalmadı.

Arka Sokaklar dizisinden şaşırtıcı gelişme: Şevket Çoruh geri mi dönüyor? Arka Sokaklar dizisinden şaşırtıcı gelişme: Şevket Çoruh geri mi dönüyor?

Kızılcık Şerbeti'nin son bölümünde,"İsteyen içki içsin isteyen çay içsin. Bundan rahatsız olan varsa da gitsin orucunu evde açıversin. Burası laik bir ülke ve bunun için bu halk çok mücadele verdi. İstanbul turist akınına uğrayan bir yer" ifadelerini kullanan Kıvılcım karakteri yüzünden Evrim Alasya sert eleştirilere tabi tutuldu. Duruma sessiz kalamayan usta oyuncu, "Arkadaşlar ben Kıvılcım değilim" diyerek sitemini dile getirdi.