Dolunaylar duygularımızın yoğun olduğu ve bazı sonuçlanmalar yaşadığımız dönemlerdir. 29 Eylül'de gerçekleşecek olan Koç Dolunayı'nda Venüs ve Uranüs'ün zorlu açılarıda etkili olacak. Koç burcunun yönetici gezegeni Mars'ın da düşük pozisyonda çalışıyor olması bizlere koç burcunun gölge taraflarına daha açık hale getirecektir. 

Koç burcunun gölge yönleri olan kibir, öfke ve acelecilik en çok zorlanacağımız konular arasında olacaktır. Kendimizi bir anda kaosun içinde bulabiliriz. Farkında olmadan telaşlanabilir ve etrafımızdakileri de telaşlandırabiliriz. Fevri hareketlerde bulunmak ve düşünmeden harekete geçmek bu süre zarfında bizlere zarar verecektir. 

2 - 8 Ekim Haftalık Astroloji Yorumu 2 - 8 Ekim Haftalık Astroloji Yorumu

Bu süreçte bir anlık öfkeyle yanlış kararlar alabiliriz. Venüs ve Uranüs'ün etkisiyle özellikle ilişkilerin sonlanmasıyla ilgili ani kararlar verilebilir. Bu süreçte boşanmalar ve ayrılıklar yoğun olarak yaşanabilir. Uranüsün etkisi anlık özgür olma ihtiyacını hissettirecektir.

Koç enerjisini doğru çalıştırmak bu süreçte faydamıza olacaktır. Herhangi bir konuda öncülük etmek, yüksek enerjimizi hırs ve egomuzu kullanmadan işlerimize yönlendirebiliriz. Güç ve cesaret gerektiren işlerde eyleme geçebiliriz.

Bu dolunayda atılacak adımlar önümüzdeki süreçlerde hayatımızı büyük anlamda etkileyecektir. Bu dönemi iyi yönetenler başarılı olurken ayarsız ve fevri davrananlar büyük hataların sonuçlarını yaşayacaktır.