Aleksandar Stanojevıc ile yollarını ayıran Konyaspor'da teknik direktör arayışları hızlanırken, yönetimin gündemine sürpriz isimler geldi.

Kötü gidişata dur demek için Aleksandar Stanojevıc ile yollarını ayıran Konyaspor, Türk futboluna damga vurmuş isimler ile görüşme yapıyor. 

Konyaspor yönetimi kötü gidişatın ardından, resmi hesabından yapılan açıklamda Stanojevic'in görevine son verildiğini duyurdu. 

Yönetim tarafından yapılan resmi açıklamada şunlar kaydedildi:

''Teknik Direktörümüz Aleksandar Stanojevic ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık.

Kulübümüze verdiği hizmetlerden dolayı Stanojevic ve ekibine teşekkür eder, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz.'' diyerek Sırp hoca ile yollarını ayırmıştı.

KONYASPOR'DA SÜRPRİZ İSİMLER MASAYA YATIRILDI! AYKUT KOCAMAN İLE...

Konyaspor'u çalıştırdığı yıllarda kupa ve başarılar kazanarak, takım ile bütünleşen Aykut kocaman 4. kez Tümosan Konyaspor'un gündeminde.

Süper Lig'de son düzlük! İşte şampiyonluk ve kümede kalma hesapları Süper Lig'de son düzlük! İşte şampiyonluk ve kümede kalma hesapları

Aleksandar Stanojevic'le yollarını ayıran Konyaspor, yeni teknik direktör arayışlarını hızlandırdı.

Konya'da Aykut Kocaman sesleri yankılanıyor. Kocaman'a teklif götürecek olan yeşil-beyazlılar, anlaşmanın sağlanması halinde 4.kez Konyaspor'u çalıştırıcak.