Konuyla ilgili Konyaspor’dan yapılan açıklamada, “Kulübümüze 12 yıldan bu yana başarılı bir şekilde hizmet eden genel menajerimiz Seçkin Özdil, arabam.com Konyaspor’umuzdaki görevinden affını istemiş bulunmaktadır.

Hizmet süresi boyunca profesyonelliği ve çalışkanlığı ile camiamızın da takdirini sevgisini kazanmış Seçkin Özdil’e kulübümüze verdiği emekler için teşekkür ediyoruz.

Erden Timur'dan seçim açıklaması: Şampiyonluk yolundayız, seçim konuşmayalım Erden Timur'dan seçim açıklaması: Şampiyonluk yolundayız, seçim konuşmayalım

Sayın Özdil’e bundan sonraki kariyer planlamasında başarılar dileriz.” denildi.

MESAİ BUGÜN BAŞLIYOR

Süper Lig'in 15. haftasında Konyaspor, sahasında karşılaştığı Alanyaspor ile 2-2 berabere kalmıştı. Ligin 16. haftasını BAY geçecek olan arabam.com Konyaspor'da teknik direktör İlhan Palut tarafından oyunculara 2 günlük izin verilmişti. Pazartesi ve salı günlerini dinlenerek geçiren Konyaspor’da izin sona erdi. Yeşil beyazlı ekip, bugün Kayacık Tesisleri’nde akşam saatlerinde toplanarak 17. haftada sahasında oynayacağı Sivasspor karşılaşmasının hazırlıklarına verecek. Konyaspor ile Sivasspor arasında oynanacak müsabaka, 4 Ocak tarihinde oynanacak.