Dün gece 23.00 sularında Erzurum'da Handan A. 10'uncu kattaki evinde erkek arkadaşı Orhan Taşyürek ile otururken oğlu Ferit Y. geldi. 

Küçükçekmece'deki su dolu çukura düşen çocuğun ölümüne ilişkin İBB çalışanları gözaltına alındı Küçükçekmece'deki su dolu çukura düşen çocuğun ölümüne ilişkin İBB çalışanları gözaltına alındı

Annesinin sevgilisi ile karşılaşan Ferit Y. tartışma çıkardı. Ardından tartışma büyüyünce Ferit Y. eline aldığı bıçakla Orhan Taşyürek'e saldırdı.

Taşyürek'in hayatını kaybettiği saptandı

Bıçak darbelerine maruz kalan Taşyürek kaçmaya çalıştı. Handan A. ise araya girmeye çalışırken hafif yaralandı. Handan A. bu kavga arasında duramayıp kendini banyoya kilitledi. 

Ferit Y. , Orhan Taşyürek'i takip etti ve yere düştüğünde burada da bıçakladı. Olay yerine gelen polis ve ambulans ekipleri kaçmaya çalışan Ferit Y.'yi suç aleti ile yakaladı. Anne Handan A.'yı ise lavabodan çıkardı. Handan A.'nın hafif yaralandığı tespit edilirken tedavisinin ardından taburcu edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde vücuduna çok sayıda bıçak darbesi alan Taşyürek'in hayatını kaybettiği saptandı. Orhan Taşyürek’in cenazesi, yapılan incelemenin ardından otopsi için adli tıp kurumuna kaldırıldı. 

Editör: Gizem Külcü