Çıkan EYT düzenlemesinden ilk etapta 2 milyon 250 kişi yararlanacak. Ancak yalnızca bir gün ile EYT'den yararlanamayan ya da işe giriş tarihi 2000 sonrası olan vatandaşlar kendileriyle ilgili yeni bir düzenleme yapılmasını talep ediyor. Mağduların beklentisi tıpkı EYT'liler gibi yaş haddine takılmadan prim ve hizmet ıl şartını doldurmak koşuluyla emekli olmak değil kademek emekli olmak istiyor. 

EYT yasasının çıkmasının ardından emeklilik hayallerini ertelemek istemeyen binlerce mağdur yaşadıkları adaletsizğin nihai sonuca varmasını talep ediyor. 

750 bin kamu işçisi Özgür Özel'den ne istiyor? 750 bin kamu işçisi Özgür Özel'den ne istiyor?

STAJYER VE ÇIRAKLAR HAKSIZLIĞA KARŞI TEPKİ GÖSTERİYOR

Staj ve Çıraklık Mağdurları hükümetten seçim öncesi yaşadıkları mağduriyetin giderilmesini talep ediyor. 

15-15 yaşlarında her işte çalıştırılıp, sonra ‘sen stajyersin, öğrencisin’ deyip, hakları verilmeyen stajyer ve çıraklar şu anki içinde oldukları adaletsizliğin bitmesini istiyor. Henüz küçük, yaşıtları oyun oynarken ekmek parası kazanmak için çalışan staj mağdurları haklarına kavuşmak için seslerini duyurmaya devam ediyor.  Stajyer ve çıraklar geleceğin ustaları, ülkemize gerçek katma değer sağlayacak yapı taşlarıdır! Stajyerin hak kaybı ciddi bir meseledir, daha fazla ertelenemez. 

2000 SONRASI SGK'LILAR EMEKLİ OLMAK İSTİYOR

Birkaç günlük farkla EYT yasasından faydalanamayan 2000 sonrası SGK mağdurları  8 Eylül 1999 öncesi işe başlayanlarla aynı şartlardan yararlanmak ve yaşadıkları bu mağduriyetin ortadan kaldırılmasını talep ediyor.