Yoğun bir konser maratonu bulunan Mahsun Kırmızıgül'ün bir sahnesinde şort giymesi sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Bazı kullanıcılar şarkıcının kıyafet tercihini eleştirirken, bazıları da destek verdi. Konuyla ilgili paylaşım yapan Mahsun Kırmızıgül, şort giymesinin bir tesadüf olduğunu belirtti.

Acun Ilıcalı'nın amcası hayatını kaybetti! Cenaze törenine neden katılmadı? Acun Ilıcalı'nın amcası hayatını kaybetti! Cenaze törenine neden katılmadı?

Şarkıcı, konser bitiminde soyunma odasına gittiğini ancak hayranlarının kendisini tekrar sahneye çağırdığını anlattı. Bu sırada üzerindeki şortu değiştirmeye fırsat bulamadığını ifade eden Mahsun Kırmızıgül, "Böyle bir saygısızlık yapmak istemezdim. Beni sevenlerden özür diliyorum" dedi.

Gelen eleştirilerin ardından sosyal medya hesabından konser sonrası sahneye şortla çıktığı için seyircilerden "Siz beni yaktınız. Şimdi 'sahneye şortla çıkmış' diyecekler" dediği anı paylaşan Kırmızıgül eleştirilere şu sözlerle cevap verdi:

"Sahnede şort giymemle ilgili şimdilerde eleştiriler yapılıyor"

"Sosyal medyada yaklaşık bir ay önce sahnede şort giymemle ilgili şimdilerde eleştiriler yapılıyor. Olay şöyle oldu. Bodrum sahnesinde program bitince sahneden indim ve üstümdeki sahne kostümlerimi günlük giydiğim kıyafetlerle değiştirdim. Yaklaşık 8-10 dakika sonra kulisin arka kapısından çıkarken, mekanı hınca hınç dolduran değerli dinleyicilerim bir daha çıkmam için ortalığı adeta yıktığını gördüm."

"Benim kadar dinleyicilerine daha saygılı bir sanatçı yok"

Seyircinin beni tekrar sahneye çağırdığını duyar duymaz, üstüme bir ceketi son anda giyerek tekrar sahneye çıkmak zorunda kaldım. Dinleyicilerden de giydiğim kıyafetimden dolayı özür diledim. Şunu bilmenizi istiyorum. Ben dinleyenlerime, beni seven canlarıma sanat hayatım boyunca bir kez olsun saygısızlık yapmadım. İddia ediyorum benim kadar dinleyicilerine daha saygılı bir sanatçı yok bu alemde. Buda böyle biline."