TV8'in sevilen programı MasterChef izleyenleri ekranlara kitlemeye devam ediyor. Yine kıran kırana geçen yarışmada bu haftanın eleme adayalrı kimelr oldu?

MasterChef All Star programında mavi ve kırmızı takım ilk oyuna çıktı. Dün  mavi takım kaptanlığını Alican elde kazanarak kırmızı takıma kaptan olarak da Ayaz'ı seçti. Alican ve Ayaz kaptanlığında mavi - kırmızı takım üyeleri zorlu ilk takım yarışmasında mücadele etti. Yarışma sonunda 1. ve 2. eleme adayları belirlendi. Peki, 12 Eylül MasterChef dokunulmazlığı hangi takım kazandı, kimler eleme adayı oldu?


TV8 ekranlarının sevilen programı MasterChef All Star en iyilerin yarışı devam ediyor. Takımlar pazartesi günü netleşmişti. Mavi takıma son seçilen Eda, Alican ve takıma ilk gün tatlı yapmayacağını söylemişti. Ancak oyun sırasında takımına yardım etmeyi seçti, tabağını çıkardı. Kazanma hırsı ile mutfağa giren mavi ve kırmızı takım Hindistan mutfağından yemekler yaptı. İşte ilk eleme adayları..

MASTERCHEF ALL STAR'DA İLK TAKIM OYUNUNU KİM KAZANDI? 
Alicanın kaptanlığını üstlendiği mavi takım, Ayaz kaptanlığında kırmızı takım ilk takım yarışına çıktı. Şefler yarışmacılardan Hindistan mutfağından şu yemekleri istedi: Samosa, pani puri, murgh makhani, goan fish curry, rogan josh, biryani ve kulfi.

Bahar dizisinin yeni bölümü yayınlanamıyor! Bahar dizisinin yeni bölümü yayınlanamıyor!

Değerlendirme sonucuna göre kazanan kırmızı takım oldu. Mavi takım bireysel dokunulmazlığa çıktı.

Şefler, takımların tabaklarını değerlendirdi. Ancak Somer Şef, mavi takımın bir tabağında kural ihlali olduğunu belirterek bu yemekten puan alınmayacğaını ifade etti. Söz konusu tabak Alican'a ait. Alican, süre bitiminde tabağı defalarda düzelttiği için değerlendirilmedi.

Mavi takım dokunulmazlıkta bisküvi ile yaratıcı tatlılar yaptı. Kerem, Barbaros, Eda ve Esra'nın tabakları başarılı bulundu.

Barbaros ile son ikiye kalan Esra bireysel dokunulmazlığı kazandı.

Dokunulmazlığı kazanan ismin seçimi ile ilk eleme adayı Barbaros oldu. Oylama sonucuna göre ikinci gitme adayı olarak Eda seçildi.