TV8'in sevilen programı MasterChef All Star'ın 17 Eylül pazar akşamında yayınlanan 91. bölümünde elenen isim belli oldu.

'Ömer' dizisinin yönetmeninden şok açıklama! Camilere girmeleri yasaklanmış 'Ömer' dizisinin yönetmeninden şok açıklama! Camilere girmeleri yasaklanmış

Eleme potasında Eda, Dilara, Barbaros, Gamze, Ayaz, Sergen ve Sefa yer aldı. Yarışmacılar ilk turda pikan cevizi ve kekik ile yaratıcı yemek yapmak için yarıştılar.

MasterChef All Star'da eleme potasında yer alan kırmızı ve mavi takımdan yedi yarışmacı ikili etapta sınav verdi. Tadım yapan şefler, ilk etabın ardından puanlarını verdi. Bu etapta birinci Dilara olurken, turu geçen diğer isimler Sergen, Barbaros oldu. 

Elenen İsim Belli Oldu?

Eleme turu final etabında Ayaz, Eda, Sefa ve Gamze kaldı. Şefler bu turda yarışmacılardan Mehmet Şef'in tavuk ciğerli mousse tabağını istedi. Verilen süre sonrası yarışmacılar tekniğine uygun tabağı çıkarmak için elinden geleni yaptı.

Tadım yapan şefler oy birliği ile final eleme etabında Gamze ve Sefa son ikiye kaldı. Gecenin sonunda ise MasterChef All Star'dan elenen son yarışmacı Gamze oldu.

Duygusal Veda...

MasterChef All Star'dan elenen Gamze şunları söyledi; "Potalar motivasyonumuzu etkiliyor. Tabiki hiçbirşey bahane değil, başarımızın önüne geçmemesi gerekiyor. Görevim buraya kadarmış, nasibim buraya kadarmış. Ama hiç birşey kaybetmedim. MasterChef'ten aldığım kanatlarımı taktım, uçmaya devam edeceğim. Bizi izleyenlere de şunu söylemek isterim. Hep bana soruluyor; 'Ne zaman açacaksın, ne yapacaksın' diye. Restoran çok yakında... Ben bugün artık buradaki görevimi tamamladım ama restoranda sevdiklerimizle güzel yemeklerimizi yiyeceğimiz ortamda buluşmak üzere diyorum. Şimdi daha fazla çalışmak bekliyor, daha fazla iş bekliyor. Bunun için de çok mutluyum, bana kattığınız şeyler için de çok teşekkür ederim. " dedi.