MasterChef Türkiye, bu akşam haftanın ilk dokunulmazlık mücadelesi gerçekleşecek. Dokunulmazlık oyununda yarışmacılar Türkiye'nin en sevilen dolmalarını yaparak kazanmaya çalışacak.

Kırmızı ve mavi takım olarak ikiye ayrılan yarışmacıları kıyasıya mücadele edeceği bölümde, Mehmet Şef'in, kırmızı takım kaptanı Burak'ın moralinin bozuk olduğu fark etmesi ortalığı karıştırıyor. Moralinin bozuk olmasının sebebini sorulunca kırmızı değil mavi takım kaptanı olmak istediğini söyleyen Burak, aynı zamanda Barış'ın dün akşamki sözlerinden rahatsız olduğunu belirtiyor.

Kırmızı takım kaptanı Burak'ın moralinin bozuk olduğu Mehmet Şef'in dikkatini çekiyor oyuna başlamadan. Sebebini sorulunca kırmızı değil mavi takım kaptanı olmak istediğini söyleyen Burak, aynı zamanda Barış'ın dün akşamki sözlerinden rahatsız olmuş.

MasterChef adaylar, kaburga dolması, mumbar dolması, kavun dolması, karışık kuru dolmalar, kabak dolması, biber dolması, domates dolması ve bıldırcın dolması ile düelloda yarışacak.

Acun Ilıcalı'nın amcası hayatını kaybetti! Cenaze törenine neden katılmadı? Acun Ilıcalı'nın amcası hayatını kaybetti! Cenaze törenine neden katılmadı?

"Ben ikinize de bir şef olarak teşekkür etmek istiyorum. Ne zaman bir araya gelseniz, bize işimizi yaptırtıyorsunuz."

Tadım aşamasına geçildiğinde ise Somer Şef'in "Ben ikinize de bir şef olarak teşekkür etmek istiyorum. Ne zaman bir araya gelseniz, bize işimizi yaptırtıyorsunuz." sözleriyle iki yarışmayı övmesi dikkat çekiyor.

Masterchef Türkiye yeni bölümüyle bu akşam 20:00'da TV8'de yayınlanacak.