Melike Şahin'in İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından öğretmenler için düzenlenen konseriptal edildi. Melike Şahin konseri neden iptal edildi sorusu, resmi açıklamaların ardından ortaya çıktı.

MELİKE ŞAHİN KONSERİ İPTAL: NEDENİ ORTAYA ÇIKTI

Bakan Yerlikaya açıkladı! Terör örgütüne yönelik 'Bozdoğan-30 operasyonlarında 147 şüpheli yakalandı Bakan Yerlikaya açıkladı! Terör örgütüne yönelik 'Bozdoğan-30 operasyonlarında 147 şüpheli yakalandı

Konser alanında 3 saat boyunca Melike Şahin'in sahneye çıkmasını bekleyen öğretmenler, gecikme nedeniyle tepki gösterdi. İBB tarafından yapılan açıklamada konserin iptal edildiği ortaya çıktı.

İBB'nin Instagram hesabından yapılan açıklamada "Değerli öğretmenlerimiz saatlerdir rüzgar sorunu olmadığını ifade etmek konusunda gösterdiğimiz tüm çabaya ve verdiğimiz bütün güvenceye rağmen Melike Şahin'in ekibi sahneye çıkmaya ikna olmadığı için konseri ertelemek zorunda kaldık.

Talepleriniz doğrultusunda başka bir sanatçıyla sizlerle birlikte olacağız. Sizlerden çok özür diliyoruz çok üzgünüz. " ifadeleri yer aldı. 

MELİKE ŞAHİN'DEN AÇIKLAMA

Öğretmenlerin tepkisini çeken konser iptali sonrası Melike Şahin de Instagram hesabından açıklamada bulundu. Şahin, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Çok üzgünüm bu akşamki Feshane konserimiz ertelendi. Son ana kadar hazır da bekledim yemin olsun. Çok rüzgar varmış hem belediye hem ekibim riskli buldular güvenliğimiz için oysaki çok özlemiştim konserlerimi ve özel olacaktı bu akşam öğretmenlerimizle benimle hiç bir alakası yok bu aksaklığın yine de özür dilerim hayal kırıklığı için. "