İbrahim Tatlıses ile Mustafa Keser arasında sinirler geriliyor! İbrahim Tatlıses ile Mustafa Keser arasında sinirler geriliyor!

Dizi severlerin merakla takip ettiği Yalı Çapkını dizisinde başrolleri paylaşan Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu hakkında aşk iddiarı konuşulmuştu. İddiaların ardından Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu'nun dört yıllık ilişkilerinin bitmesi gündeme bomba gibi düşmüştü.

"SONLANDIRMA KARARI ALDIK"

Ayrılığın ardından iddiara yanıt veren Afra Saraçoğlu, " Birkaç gündür hakkımızda basında çıkan haberler kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. Mert ile 4 yıl süren çok mutlu bir ilişki yaşadık. Ancak sürdürdüğümüz ilişkimizi aldığımız ortak bir karar ile sevgi ve saygı çerçevesinde sonlandırma kararı aldık. Dostluğumuzun devam ettiğini belirtmekle beraber bu kararımızda hiçbir üçüncü kişinin dahil bulunmadığını bilmenizi isteriz. Geçirdiğimiz bu hassas süreçte hiç kimseyi zan altında bırakmadan özel hayatımızın mahremiyetine hassasiyet göstermenizi rica ediyorum. Sevgiyle kalın..." ifadelerini kullanmıştı.

"AŞK DURUMU YOK"

Cihangir'de objektiflere takılan Mert Ramazan Demir, Afra Sarçoğlu ve kendisi arasında çıkan aşk iddiaları tekrar gündeme gelince iddiaları yalanladı. Açıklamasında, "Geçen hafta Etiler'de çekimdeydik, setimiz vardı. Yoksa aramızda sanıldığı gibi aşk durumu yok" ifadelerini kullandı.