Eski günlerine döndüğü söyleniyordu: Arda Kural'ın son hali şaşırttı! Eski günlerine döndüğü söyleniyordu: Arda Kural'ın son hali şaşırttı!

Reyting rekorları kıran Yalı Çapkını dizisinde 'Ferit' rolünü canlandıran Mert Ramazan Demir, güzel oyuncu Afra Saraçoğlu ile olan ilişkisi nedeniyle gündemden düşmezken şoke eden o haber geldi. Mert Ramazan Demir'in abisinin eşi Şebnem Demir, hamile olduğunu sosyal medyadan duyurmuştu. Mert Ramazan Demir de bu haberle beraber amcalık sevinci yaşamıştı.

"Bebeğimizin kalbinin durduğunu öğrendik"

Şebnem Demir sosyal medya hesabında paylaşım ile bebeklerinin kalbinin durduğunu açıkladı. Paylaşımında yaşadığı acı olayı anlatan Şebnem Demir, "Buraya her zaman iyi haberle gelmeyi çok isterdim ama maalesef her zaman bu kadar şanslı olamıyoruz. Cumartesi günü bebeğimizin kalbinin durduğunu öğrendik. Bizim için bu çok hassas dönemi anlayışla karşılayacağınızı hiç şüphemiz yok. Yazan, merak eden herkese çok teşekkür ederiz. Her zaman dediğimiz gibi Allah'ın bizim için farklı planları varmış. Umarım bu süreci en sağlıklı şekilde atlatacağız…" ifadeleriyle paylaştı.