Sunucu ve yazar Metin Uca'nın hayatını kaybetmesi, ailesini ve sevenlerini derin bir üzüntüye boğarken yeni bir gelişme yaşandı. 

Metin Uca'nın konuk olarak katıldığı bir YouTube programında yaptığı açıklamalarla adeta vasiyetini açıkladığı ortaya çıktı.

Uca'nın söz konusu programda yaptığı ve dikkat çeken açıklamalardan öne çıkanlar şu şekilde:

"60 yaşındayım ve yalnızım. Aman bana bir şey olursa diye bir kadınla birlikte olma taraftarı değilim. Bu o kadına haksızlık olur. Kendi adıma yetmeye çalışıyorum. Ölümden de korkmuyorum. Güzel öleceğimi düşünüyorum.

Özgür Özel'in Devlet Bahçeli ziyaretinde yüzler gülüyor: Siyasette buzlar eriyor mu? Özgür Özel'in Devlet Bahçeli ziyaretinde yüzler gülüyor: Siyasette buzlar eriyor mu?

METİN UCA VASİYETİNİ BÖYLE AÇIKLADI: "İKİYÜZLÜ CENAZE TÖRENLERİNİ İSTEMEDİĞİM İÇİN..."

Burası özgür bir ülke olsa yakılarak ölmek isteyenlere de saygı duyulurdu. Ama ne yazık ki böyle bir şansımız yok. Yakılarak ölmek ve küllerimin de İstanbul Boğazı'ndan serpilmesini istiyorum. Ne yazık ki böyle bir şansım yok.

İkiyüzlü cenaze törenlerini istemediğim için yakılarak ölmeyi çok istiyorum. Umarım dostlarım ve bu konuda bıraktığım vasiyet çerçevesinde bunu yaparlar. Tören istemiyorum çünkü. Hatırlanmak istemiyorum."