Xbox'ın 20. yılını kutlamak için tasarlanan müzede, Xbox 360 Red Ring of Death krizi ve Microsoft'un 2000 baharında başarısız Nintendo'yu satın alma girişimi gibi bazı kötü şöhretli hataları da bulunuyor.

Xbox müzesinde dolaşırken, diğer Xbox oyuncularının dijital sergilerle etkileşime girdiğini ve orijinal Xbox, Xbox 360, Xbox One ve en yeni Xbox Series X/S konsollarının gelişimini izlediğini görebileceksiniz. Müzede 20 yıllık zaman çizelgesindeki her anın, genellikle kilometre taşlarını belgeleyen bir video ile ilişkili bir hikayesi mevcut.

 

Kişiselleştirilmiş Metaverse Evreni

 

Müzeye erişim tamamen ücretsiz, ancak bir Xbox hesabına sahipseniz daha kişiselleştirilmiş bir deneyim yaşayabilirsiniz. Müzenin ana sayfasından xbox hesabınızla giriş yaparak oyuncu bilgileri ve istatistiklerini gösteren paylaşılabilir bir müze oturumuna erişmeniz mümkün. Kişiselleştirilmiş deneyimler, kullanıcının en çok oynadığı oyun ve müzenin diğer herhangi bir bölümüyle aynı şekilde görüntülenen en alakalı başarılar gibi istatistikler müzedeki diğer özelliklerden bazıları.

Xbox metaverse müzesinde oluşturduğu sanal ortamına buradan ulaştıktan sonra klavyenizin yön tuşlarıyla gezerek toplam 132 anı keşfedebilir, bağlantı linklerine tıklayarak kilometre taşlarıyla ilgili detaylı bilgilere ve videolara erişebilirsiniz. 

Antalya'da 8 milyon 860 bin makaron ele geçirildi Antalya'da 8 milyon 860 bin makaron ele geçirildi


Bunlara da göz atabilirsiniz!