Yeni yılının gelmesine 2 aydan az bir zaman kalmışken Milli Piyango çekilişi için de geri sayım başladı. Milyonlarca vatandaşın heyecanla beklediği 1 Ocak tarihinde gerçekleşecek çekilişin büyük ikramiyesi merak uyandırırken çeyrek, yarım ve tam bilet fiyatlarının ne kadar olacağı da heyecanla bekleniyor.

Mart ayı kısa vadeli dış borç stoku açıklandı: 175,4 milyar dolar Mart ayı kısa vadeli dış borç stoku açıklandı: 175,4 milyar dolar

Yılbaşında şansını denemek isteyenler, kısa yoldan zengin olmak isteyenler, belki şans benim yüzüme güler diyen milyonlarca vatandaş Milli Piyango çekilişi için bilet almayı düşünüyordu.

Vatandaşlar tarafından merak edilen Milli Piyango'nun yılbaşı büyük ikramiyesi; çeyrek, yarım ve tam bilet fiyatları sonunda açıklandı. 

Milli Piyango İdaresi tarafından 2024 yılında yapılacak yılbaşı çekilişinin büyük ikramiyesi 400 milyon TL olarak açıklandı. Yılbaşı çekilişinde büyük ikramiyenin tam bilete çıkması durumunda sahibine 400 milyon TL kazandıracak.

Yılbaşı çekilişi özel Milli Piyango bilet fiyatları ise çekilişte şansını deneyecekler için çeyrek bilet 100 TL, yarım bilet 200 TL, tam bilet 400 TL’den satılacak.