A Milli Futbol Takımı, 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu'nda İzlanda ile 11 Haziran Salı günü yapacağı maç için bu ülkeye giriş yaparken 3 saat pasaport kontrolünde bekletildi. 

Fransa ile oynanan maç sonrası Konya'dan özel uçakla İzlanda'nın Keflavik Havalimanı'na gelen milli takım kafilesi, ülkeye girişleri sırasında yetkililer tarafından 3 saat süreyle pasaport kontrolünde bekletildi. 

Futbolcular özel eşyalarının detaylı bir şekilde arandı ve uzun süre pasaport kontrolünde tutuldu. 

Milli futbolcular Emre Belözoğlu ve Burak Yılmaz, havalimanı çıkışında yaşananlara tepki gösterdi.

"6 BUÇUK SAAT UÇTUK, 3 SAATTİR BEKLETİLİYORUZ"

Burak Yılmaz, "Yaptıkları saygısızlık, terbiyesizlik. Üç saattir orada bekliyoruz. Herkesin çantasını aldılar, herkesin kremlerini aldılar, çantasını alıyorlar. Tekrar tekrar geçiyorlar, biz 6,5 saat uçtuk, 3 saattir de bekliyoruz. Hatta bazı arkadaşlarımız hala gelemedi. Çıkabilen geliyor işte" dedi.

"BİZİM ÜLKEMİZE KURBAN OLSUNLAR"

PFDK, Musrati'nin cezasını açıkladı PFDK, Musrati'nin cezasını açıkladı

Kaptan Emre Belözoğlu da "Ben bir şey söylemek istemiyorum. Bizim ülkemize kurban olsunlar. Gereğini açıklarlar. Ne yazık ki evet, indiğimizden itibaren içeride gereksiz fazla arama yapıldı." şeklinde konuştu.

Emre Belözoğlu açıklama yaptığı sırada İzlandalı bir taraftar, mikrofon tutar gibi Belözoğlu'na tuvalet fırçası uzattı. Söz konusu taraftar, daha sonra gözden kayboldu.

Editör: TE Bilişim