1 4 yaşındaki kız çocuğu kendisinden 10 yaş büyük kadın tarafından kaçırılmıştı. Kayıp kız çocuğu uzun uğraşlar sonucunda 36 gün sonunda bulundu. İfade veren kadının serbest bırakılmasına tepki gösteren Müge Anlı," Bu kişinin nasıl serbest bırakıldığını anlamıyorum. Ben elimdeki fotoğrafı yayınlasaydım ülke gündemi yıkılırdı." ifadelerini kullandı. 

Elinde fotoğrafların olduğunu vurgulayan Anlı, "Kim olursanız olun bu durumun istismar olduğunu anlarsınız. Bir kişinin çocuk istismarından tutuklanması için daha hangi koşulların gerçekleşmesi gerekiyor? Bu kadın nasıl serbest olur?" diye sitem etti.

Darbeyi bildiği i̇ddia edilen Kamış'ın tutukluluğu hakkında karar Darbeyi bildiği i̇ddia edilen Kamış'ın tutukluluğu hakkında karar

Anlı sözlerini şöyle noktaladı: "Ben bir gazeteciyim. Gazeteciler bir konuyu alır ortaya koyar, hem o konunun taraflarını hem de vatandaşların menfaatini düşünerek yayın yapar. Son zamanlarda bir sistem gelişti ve bu sistem hepimizi yaralıyor. Ben elimdeki fotoğrafı
yayınlasaydım ülke gündemi yıkılırdı. Ama o fotoğrafları ekrana vermem ve olayın sosyal medyada infial mi yaratması gerekiyor."