Müge Anlı ile Tatlı Sert, hafta içi her gün seyircileriyle buluşuyor. Programda, ablası Nevrigül'ün ölümü hakkında şaşırtıcı iddialarda bulunan Nazmiye'nin yaşadıkları gündeme geldi. Nazmiye, "Bütün erkeklerden nefret ediyorum" diyerek duygularını dile getirmişti. Ancak ertesi gün programın güvenlik görevlilerinden biri olan Yılmaz'a Instagram üzerinden mesaj gönderdiği ortaya çıktı. Müge Anlı, bu duruma çok şaşırdı ve Nazmiye'ye sert tepki gösterdi.

"Ben bu çirkine mi bakacağım?"

Ablasının şüpheli ölümüyle ilgili olarak Müge Anlı'ya çıkan Nazmiye, Türkiye'nin gündemine oturdu. Eniştesi Remzi ile yasak bir ilişki yaşadığı iddia edilen genç kız, ablasının sevgilisiyle de birlikte olduğunu itiraf etti. Nazmiye, eniştesiyle ilişkisini reddederken, "Ben bu çirkine mi bakacağım? Mavi gözlü çocuklar var" şeklinde konuştu. Bu sözleriyle hem Müge Anlı'yı hem de izleyicileri şoke eden Nazmiye, daha sonra yaptıkları pes dedirtti.

Tahliye edilen Nihal Candan'dan ilk açıklamalar: Seçil Erzan'la aynı koğuştaydık Tahliye edilen Nihal Candan'dan ilk açıklamalar: Seçil Erzan'la aynı koğuştaydık

"Sen niye sürekli önüme geçiyorsun?

Bu skandal ilişkilerin ortaya çıkmasıyla şaşkınlığa uğrayan Müge Anlı, "Dün ınstagramdan mesajlar yazmışsın.Sen bu çocuğun ismini nasıl öğrendin de bu çocuğa mesaj attın? " ifadelerini kullandı. Nazmiye'nin güvenlik görevlisine "Sen niye sürekli önüme geçiyorsun? Cevap ver de sana önemli bir şey söyleyeceğim" diye mesaj attığı ortaya çıktı.

"Azıp kudurmuşsunuz"

Yılmaz'ın ise bu soruya mesajlara cevap olarak, "Sizin can güvenliğinizi sağlamak için hangi pozisyon gerekirse öyle davranıyoruz" ifadelerini kullandığı ortaya çıktı

"Azıp kudurmuşsunuz. Kusura bakma." diyen Müge Anlı açıklamasında "Elin adamına nasıl mesaj atarsın. Nerden buldun adını soyadını Instagram'ını. Yapamazsınız ya. Siz kadınsınız. Kadın dediğin bir durur. Erkek gelir. Saldırılmaz" devam etti. Müge Anlı, güvenlik olarak çalışan Yılmaz'a dönerek saygı dolu konuşmasından dolayı onu tebrik etti.