Nihal Candan'dan tepkilere cevap: Akademik kariyer sözü verdi Nihal Candan'dan tepkilere cevap: Akademik kariyer sözü verdi

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının dün yayınlanan bölümünde Anlı'nın söylediği cümleler tepki çekmeye devam ediyor.

Sunucu Müge Anlı, programında ele aldığı Hatice Çaltı'nın ölümü olayında Çaltı'nın şüpheli şekilde yaşamını yitirmeden önce darp edildiğinin ortaya çıkması üzerine canlı yayına bağlanan kadına, "Sen kocana 'Bu çocuklar senden değil!' dedin mi?" sorusunu yöneltti. 

Kadının yanıtı üzerine Müge Anlı, "Ben içimden geçeni, doğruyu söyleyeyim: Ben o kadını öldürmek için zaman kollarım be! Yani 'sol yanım' dediğim adam eve başka bir kadın getirecek, üç çocuğuma rağmen bana nikah kıymamış; gidecek o 2 çocuklu kadına nikah kıyacak. Ben onu öldürürüm bir şekilde" dedi. 

Müge Anlı'nın bu sözlerinin ardından tepkiler de gecikmedi. Sosyal meyda kullanıcıları kadın cinayetlerinin çok arttığı bu dönemde Müge Anlı'nın sözlerinin kadın cinayetlerini meşrulaştırtığını belirterek tepki gösterdi. 

Kadın Meclisleri: Şüpheli kadın ölümlerinin aydınlatılmasını senin gibilere bırakmayacağız.

Mor Dayanışma: Her gün başka bir katili programına alıp söz veren Müge Anlı, mesele kadınların hayatı olunca yargı dağıtmaya devam ediyor. " 'Boşanırım' diyeceksin, 'ayrılırım' diyeceksin ama milyonlarca insanın izlediği bir televizyonda 'öldürürüm' demeyeceksin."

İlerici Kadınlar Derneği: Müge Anlı artık susmalıdır! Televizyonlarda her dediği skandal olan, kadın katillerini programlarına çıkartıp reyting peşinde koşan Müge Anlı şimdi de kadın cinayetine teşvik ediyor! İKD bu şarlatanlığa izin vermeyecektir!