Faili meçhul cinayetler ve kayıpların gizemini çözerek birçok sosyal sorumluluk projesine imza atan başarılı sunucu Müge Anlı, bu sefer yine gündemin merkezine oturdu. 2002 doğumlu olan ve adı Lidya olan ünlü sunucunun kızı, son zamanlarda bir yarışma programına katıldığı görüntülerle gündeme geldi.

Ender Saraç'ın 'oğluna cinsel istismar' davası sürüyor! Anne şikayetçi olmadı Ender Saraç'ın 'oğluna cinsel istismar' davası sürüyor! Anne şikayetçi olmadı

Müge Anlı'nın Lidya isimli kızı, uzun yıllardır annesinin dikkat çekmeyen bir hayat sürmesini istemiş ve bu nedenle medyada fazla yer almamıştı. Lidya, Koç Üniversitesi'nde Hukuk okuyan bir genç olarak bilinirken, yakın arkadaşlarıyla birlikte Asuman Krause'nin sunduğu "Aileler Yarışıyor" adlı yarışma programına katıldı. Ancak Lidya, yarışma sırasında annesinden bahsedilmemesini rica ettiği için bu zamana kadar kamuoyunun dikkatini çekmemişti.

Müge Anlı'nın gazeteci Burhan Akdağ ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Lidya, sosyal medyada büyük ilgi gördü ve sosyal medya kullanıcıları tarafından "Annesinin kopyası" gibi yorumlar aldı.

Müge Anlı ve Burhan Akdağ neden boşandı?

Özel hayatını her zaman gizli tutan Müge Anlı, 1999 yılında gazeteci Burhan Akdağ ile evlendi. Burhan Akdağ'ın bu evliliği, ikinci evliliğiydi. Bu birliktelikleri sırasında kızları Lidya dünyaya geldi. Ancak bu evlilikleri, 6 yıl sürdükten sonra sona erdi. İddiaya göre Müge Anlı, eşi Burhan Akdağ tarafından şiddet gördüğü için evlilikleri bitti.