Özgür Özel'den 1 Mayıs çağrısı: Emekçilerin elini havada bırakmayın! Özgür Özel'den 1 Mayıs çağrısı: Emekçilerin elini havada bırakmayın!

Memleket Partisi lideri ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, kendisine adaylıktan çekilme çağrısında bulunan Liberal Demokrat Parti (LDP) eski Genel Başkanı Cem Toker'e yanıt verdi.

"BENİM ADAY OLMAK GİBİ KİŞİSEL BİR TUTKUM YOK"

İnce, Twitter hesabından yayınladığı Toker'in çağrısına cevap verdiği mektupta, Millet İttifakı'nı ve 13. Cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek şu ifadeleri kullandı:

"Samimiyetle bilmenizi isterim ki ben bu anlayışın ve adayın Erdoğan'ı yeneceğine inanmıyorum. Tek adayla girilmesinin Cumhur İttifakı'nın işine geldiğini düşünüyorum. ... Benim aday olmak gibi bir kişisel tutkum yok, herkes bilsin ki ülkemin menfaatini her şeyin üzerinde tutarım. Bununla birlikte adaylığımın gördüğü ilginin bu muhalefet anlayışını benimseyenlere bazı şeyleri fark ettirmesini umut ediyorum."

CEM TOKER NE DEMİŞTİ?

Cem Toker, geçtiğimiz günlerde Twitter hesabı üzerinden paylaştığı mesajla Muharrem İnce'ye seslenerek şu ifadeleri kullanmıştı:

"Öfkenizde çok haklı olabilirsiniz. Ama bence lütfen öfkenizi yeniniz. Ülkenin bekası için, öfkeniz sağduyunuzun önüne geçmemeli. Cehennemin yoluna taş döşemiş siyasetçi konumuna düşmeyiniz."