FETÖ firarisi, eski AKP milletvekili ve eski milli futbolcu Hakan Şükür, kendi Youtube kanalından yaptığı yayında, seçimde kesin olarak oy vermeyeceği iki partiyi açıklamasının üzerine gündem oldu.

Ümit Özdağ'ın lideri olduğu Zafer Partisi ve Muharrem İnce'nin lideri olduğu Memleket Partisi'ne kesinlikle oy vermeyeceğini söyleyen Şükür, bunlar dışında birçok partiye oy verebileceğini açıkladı.

Şükür, "Nasıl kurulduklarını, neden kurulduklarını biliyorum. Ben o partinin içindeydim, bunlara nasıl bakıldıklarını falan. O kadar bariz ki... Toplum bu karambolü de görmüyor. Bence mevcut rejimin devamı noktasında, muhalefet yapıyor gibi gözüküp rejimin karşısındakileri bölmek için hareket eden bu insanlara değer vermeyin" dedi.

ÜMİT ÖZDAĞ VE MUHARREM İNCE'DEN SERT YANIT

''Ülkeden kaçan alçak bir teröristsin''

Şükür'ün bu sözlerine Ümit Özdağ'dan "Sen bu ülkeden kaçan alçak bir teröristsin. Ellerin kanlı. Zafer Partisi’nin senin oyuna ihtiyacı yok. Üstelik F. Gülen gibi yalancısın. Sen AKP’de iken Ben Ergenekon zanlısıydım. Bana nasıl baktıklarını bilirim. Sen depremde ölen eski eşinin cenazesine gitmemiş bir yaratıksın" yanıtı geldi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Yaz döneminde enflasyonda belirgin bir düşüşü hep birlikte göreceğiz Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Yaz döneminde enflasyonda belirgin bir düşüşü hep birlikte göreceğiz

''Yine kumpas peşinde''

Muharrem İnce ise Şükür'e "Fetöcü bit yavrusu Hakan Şükür yine kumpas peşinde! Senin gibi Fetöcü teröristlerle Silivri Mahkemeleri'nde nasıl mücadele ettiysek bugün yine aynı mücadeleyi veririz. Boş konuşma, yalan söyleme git efendilerinin sümüklü mendilini kokla" diye seslendi.