Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden biri olan Müjde Ar ve Derya Tuna Zekeriköy’de kameralar karşısında geçti. Müjde Ar, muhabirlerden gelen soruları yanıtladı. Yanıtlarıyla dikkat çeken 68 yaşındaki Müjde Ar, şu ifadeleri kullandı:

Arap prensesine meydan okudu

"Duyduğuma göre bir tane Arap prensesi gelmiş ve hem yer olmadığı için hem de rezervasyonu olmadığı için almamışlar" şeklinde devam eden ünlü isim; "Bir dahakine gelmeden önce beni arasın, ben ona yardımcı olurum. Bizim köyün de prensesi benim" 

"Evimde televizyon yok"

Muhabirlerden gelen “Yeni Aaahh Belinda filmini izleme fırsatınız oldu mu? Neslihan Atagül’ün performansını nasıl buldunuz?” sorusuna cevap veren Müjde Ar, "Ben televizyon izlemiyorum ki. Evimde televizyon yok. Dünyadan da haberim yok. Bilmedim, seyretmedim. Hiç ilgilenmiyorum. 85 tane film çektim, hangisini takip edeyim? Kim ne yapar bilmiyorum ki" dedi.

"2-3 bölüm oynarım sonra da ölürüm"

Daha önce Müjde Ar'ın başrol oyuncusu olduğu Aaahh Belinda isimli film günümüze uyarlanıp yeniden çekilmişti. Müjde Ar’ın hayat verdiği karakteri de Neslihan Atagül canlandırmıştı.

Uğur Dündar'ın kızı olduğu iddia edilen Dilara'nın hayat hikayesi şaşkına çevirdi Uğur Dündar'ın kızı olduğu iddia edilen Dilara'nın hayat hikayesi şaşkına çevirdi

Kendisine tekrar setlere dönüp dönmeyeceği sorulan Müjde Ar, "Ben çok uzun süre setlerde duramam. O koşulları siz bilmiyorsunuz. Normal bir insanın dayanması imkansız. Ancak 2-3 bölüm oynarım sonra da ölürüm. Yoksa daha fazla kalmam" cevabını verdi.