Yunanistan Kupası'nda yarı final ilk maçında PAOK'u deplasmanda 1-0 yenen Panathinaikos rövanş maçına ev sahipliği yaptı.

PAOK, 72. dakikada Zivkovic ile bulduğu golle maçı uzatmalara götürdü. Konuk takım 105. dakikada Kedziora ile öne geçti. Maçın bitmesine saniyeler kala Willian Arao'nun pasında Limnios topu ağlarla buluşturdu ve maçı penaltılara götürdü.

Panathinaikos penaltılarda rakibine 6-5 üstünlük kurdu ve kupada finale yükseldi.

PANATHINAIKOS PENALTILARA KÖTÜ BAŞLADI

Panathinaikos, Sporar ile ilk penaltıyı kaçırdı. Ev sahibi takımda Jeremejeff, Bakasetas, Kotsiras, Mladenovic ağları sarstı. Konuk takım ilk 4 penaltıyı golle sonuçlandırırken, 5. penaltıyı Despodov kaçırdı. 

Galatasaray, Karagümrük deplasmanında 24. şampiyonluğuna bir adım daha yaklaştı Galatasaray, Karagümrük deplasmanında 24. şampiyonluğuna bir adım daha yaklaştı

Panathinaikos'ta ise Limnios ve Willian Arao penaltı pozisyonlarından yararlanamadı. Yeşil beyazlılarda turu getiren gol 9. penaltı vuruşunda geldi. Panathinaikos'lu Schenkeveld penaltı atışında başarı sağlarken, PAOK'ta Samatta şansını iyi değerlendiremedi.

Terim'in ekibi finale yükseldi.

KORKU DOLU ANLAR

PAOK forması giyen Rahman Baba bir pozisyonda hareketsiz şekilde yerde kaldı. Sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrası bilinci açılan futbolcu hemen hastaneye kaldırıldı.

RAHMAN BABA YERDE HAREKETSİZ KALDI

Bir hava topunda rakibiyle çarpışan Rahman Baba bilinç kaybı yaşadı. Hareketsiz şekilde yerde yatan Baba için futbolcular büyük bir panikle sağlık ekiplerini sahaya çağırdı.

HASTANEYE KALDIRILDI

Hemen sahaya giren sağlık ekipleri futbolcuya müdahale etti. Bilinci açılan Rahman Baba hastaneye kaldırıldı.

Editör: Ali Çetin