Yıldız oyuncularla kadrosunu adeta donatan sarı-kırmızılılar,bir diğer yıldız oyuncu için paçaları sıvadı. Galatasaray'ın hedefindeki yeni yıldız, geçtiğimiz sezonu PSG'de tamamlayan Sergio Ramos oldu. Galatasaray bonservisi elinde olan 37 yaşındaki İspanyol stoperle görüşmelere başladı ve büyük ölçüde anlaşmaya varıldı. İşte haberin detayları...

Galatasaray Sergio Ramos'u kadrosuna katmak için gün sayıyor. 

İspanyol yıldızın bonservisinin elinde olması transferin gerçekleşebilmesi adına önemli bir etken konumunda yer alıyor. Sızan haberlere göre taraflar anlaşmak üzere. 

RAMOS GELİRSE NELSSON SATILACAK

Yıldız İspanyol savunma oyuncusunun transferi gerçekleştiği takdirde Victor Nelsson yolcu edilecek. 

Sergio Ramos, yaptığı hareketle Galatasaray taraftarını heyecanlandırdı. İspanyol oyuncu PSG'den takım arkadaşı İcardi'nin sosyal medya hesabından yaptığı Galatasaray paylaşımını beğendi. Bu beğeni Galatasaray taraftarlarının heyecanlanmasına vesile oldu. 

BAŞARILARLA DOLU BİR KARİYER

Profesyonel kariyerine Sevilla'da başlayan Sergio Ramos, 2005-2021 yılları arasında Real Madrid çatısı altında kariyerine devam ederken toplam  671 maçta 101 gol, 40 asist katkısında bulundu.

Son olarak PSG forması terleten Sergio Ramos, 58 maçta şans bulurken 6 gol, 1 asistlik skor katkısı sağladı. Kariyerinde toplam 3 La Liga şampiyonluğu, 2 Copa del Rey şampiyonluğu, 2 İspanya Süper Kupa şampiyonluğu, 2 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu, 2 de UEFA Süper Kupası  kazanan İspanyol yıldız şüphesiz muazzam bir kariyere sahip. Güncel piyasa değeri ise 4,5 milyon euro.

Lider Galatasaray'da Sivasspor maçı öncesi sarı kart alarmı Lider Galatasaray'da Sivasspor maçı öncesi sarı kart alarmı