Artan abonelik ücretleriyle bu yıl yüksek miktarda abone kaybı yaşayan dijital yayın platformu Netflix,  Şifre paylaşımını engelleme kararının ardından yakın zamanda bazı ülkelerde fiyat indirimine gitti. 

Oyundaki ortama göre koku üreten cihaz tanıtıldı: GameScent Oyundaki ortama göre koku üreten cihaz tanıtıldı: GameScent

NETFLİX, FİYATTA İNDİRİME GİTTİ

The Wall Street Journal'ın aktardığına göre Netflix, 30'dan fazla ülkede abonelik fiyatlarını düşürdü. Bunlar arasında Yemen, Ürdün, Libya, İran, Kenya, Hırvatistan, Slovenya, Bulgaristan, Nikaragua, Ekvador, Malezya, Endonezya, Tayland ve Filipinler yer alırken Türkiye'de ise herhangi bir değişiklik görülmedi.

Ülkemizde Netflix aboneliği fiyat açısından oldukça yüksek ve üst üste gelen zamlar ve deprem felaketinde Netflix'in birçok projede kullandığı şehirler için herhangi bir paylaşımda bulumaması, yardım yapmaması tepkilere neden olurken Türk aboneleri de Netflix'ten uzaklaştırdı.

Diğer yandan fiyat indiriminden ABD,İngiltere, Kanada, Fransa, İspanya, Almanya, Meksika ve Brezilya gibi ülkelerde de sabit tuttu. Şirketin bu ülkeler için de yakında bir indirim yapıp yapmayacağı merak konusu.