Nisa Bölükbaşı'nın Survivor All Star'ın şampiyonu olması gündeme bomba gibi düştü. Yarışma bitti ancak yankıları devam ediyor. 'Nisa'nın şampiyonluğu yatarak' kazandı kanısında olan birçok takipçi tepki göstermeye devam ederken bu düşünceyi sürdüren bir sanatçı daha vardı. Demet Akalın sosyal medya hesabı üzerinden Nisa Bölükbaşı hakkında öyle bir yorum yaptı ki tepkileri üzerine çekti.

Demet Akalın'ın Nisa Bölükbaşı siniri

Sosyal medyada Nisa Bölükbaşı'nın fanı olduğu düşünülen bir takipçisine cevap veren Demet Akalın'ın sözleri yer yerinden oynattı.

Nisa fanı olan bir takipçi Demet Akalın'a "Senin konserine kim gelsin ki? Siz anca genç bir kızı çekememezlik yapın" şeklinde yorum yazdı. Demet Akalın ise resmen zehrini akıttı. Verdiği cevap olay oldu.

Demet Akalın'ın Sosyal Medya'da Nisa Bölükbaşı için söylediği iddia edilen o sözleri

"Sevgili koynundan kalkanı hiç..."

Demet Akalın bu yoruma cevap olarak "Yok ben çalışkan insanı bile kıskanmam sevgili koynundan kalkanı hiç..." yanıtını verdi.

Müslüm Gürses'in hiç yayınlanmamış şarkılarının yer aldığı "Tozlu Raflar" albümü çıktı Müslüm Gürses'in hiç yayınlanmamış şarkılarının yer aldığı "Tozlu Raflar" albümü çıktı

Demet Akalın'ın bu yorumunu herkes Nisa Bölükbaşı'na ağır bir hakaret olarak algıladı.