Demet Akalın, 2022'de Survivor şampiyonu olan Nisa Bölükbaşı ile ilgili yapılan paylaşıma tepki gösterdi. Demet Akalın'ın yazdıklarına Bölükbaşı'dan yanıt gecikmedi.

Demet Akalın sessiz kalamadı!

Nisa Bölükbaşı'nın Survivor'da şampiyon olmasının üzerinden tam bir yıl geçti. Hayranları da Nisa Bölükbaşı'nın şampiyonluk yıl dönümü hakkında övgü dolu sözlerle paylaşım yaptı. Survivor'u yakından takip eden ve yorumlarını esirgemeyen Demet Akalın'da yapılan paylaşıma kayıtsız kalamadı.

Sıla Türkoğlu, Hande Erçel ve Özge Yağız 'Dünyanın En Güzel 100 Kadını' listesinde! Sıla Türkoğlu, Hande Erçel ve Özge Yağız 'Dünyanın En Güzel 100 Kadını' listesinde!

"Kabul et, gizli hayranımsın"

Twitter'da Nisa Bölükbaşı'nın şampiyonluk yıl dönümü kutlayan bir sosyal medya kullanıcısı paylaşımında "Survivor tarihin de ve gelecek tarihler de hiçbir yarışmacının ulaşamayacağı bir seviye. Tarihin en çok sevilen yarışmacısı ve bugünün yıl dönümü" ifadelerine yer verdi. Bunu gören Demet Akalın da o paylaşımın altına "Bayram şakası herhalde" diyerek yorum yaptı. Nisa Bölükbaşı ise Demet Akalın'a, "Kabul et, gizli hayranımsın :) Yerim seni" şeklinde yanıt verdi.