2022'de Oğuzhan Koç ile dünya evine giren Demet Özdemir, yaşadıkları tartışma sonucu evi terk etmişti. Bir haftanın ardından tekrar aynı evde yaşamaya başlayan ünlü çift, yeni bir iddia ile gündeme geldi. Eser Yenenlerin "Evlilikleri gayet güzel gidiyor" sözleri ise bu iddiayla birlikte havada asılı kaldı.

Enerji içeceği videoları ile biliniyordu! Fenomen Neşet Turan'a canlı yayında kamyonet çarptı Enerji içeceği videoları ile biliniyordu! Fenomen Neşet Turan'a canlı yayında kamyonet çarptı

Geçtiğimiz yıl evlenen Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir çifti, ayrılık iddiaları ile sık sık gündeme geliyordu. Eser Yenenler, evlilik hayatında sıkıntılar yaşayan çift için "Oğuzhan benim kardeşim. Onların çok üzerine gidiliyor. Bence aralarında hiç bir sorun yok. Evlilikleri gayet güzel gidiyor" ifadelerini kullanmıştı.

Oğuzhan Koç ile yaşadıkları tartışmanın ardından evi terk eden Demet Özdemir, içindeki kırgınlıkları henüz çözemese de evine geri dönmüştü. İddialara göre, aralarında soğukluk olan Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir çifti, evliliklerinin daha iyi bir hale gelmesi için profesyonel bir yardım almaya karar verdi.

İddiaya göre, sürekli ayrılık haberleri ile gündeme gelen çift Suadiye'de bulunan bir merkezde çift terapisi görüyor. Yeni bir iddiaya göre, çift terapisi fikri de kırgınlığı henüz geçmeyen  Demet Özdemir'den geldi. Alyans takmadığı için haberlere sürekli konu olan Demet Özdemir'in yakın çevresine, "Zaten genelde alyans takmıyordum. Bunun krizle ya da boşanmayla ilgisi yok" dediği öğrenildi.