Okan Buruk, maçtan sonra gündemi değerlendirdi.

Okan Buruk: "Beşiktaş deplasmanı çok zor. Muhteşem bir taraftar var. Özellikle bu atmosferde oynamak gerçekten çok zor. Benim oyuncularım da bu tür atmosferlerde oynamayı daha çok seviyor. İnançlıydık ve konsantreydik. Kazandığımız için mutluyum.

Bu statta ilk galibiyetimiz. Liderliği geri aldık. Yola devam.

10 günde 4 maç oynamıştık. Artık tek maç haftasına geçtik. Daha iyi adapte olacağız, daha iyi dinleneceğiz. Kadromuz da tamamlanınca daha da başarılı olacağız.''

BİZ TÜRK HAKEMLERİNE GÜVENİYORUZ

Okan Buruk, Fenerbahçe ile oynayacakları Süper Kupa finalinde rakiplerinin yabancı hakem konusundaki isteği ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk, şu sözleri kullandı:

Gençlerbirliği Başkanı Osman Sungur: 'Arda Güler'ken biz niye kederliyiz? Gençlerbirliği Başkanı Osman Sungur: 'Arda Güler'ken biz niye kederliyiz?

Fenerbahçe'nin yabancı hakemle ilgili talebi olmuş. Farklı bir düşünce, hesap mı var bilemiyoruz. Biz Türk hakemlerine güveniyoruz. Türk hakemlerinin en iyisini yapabileceğini biliyoruz. Onlarla birlikte işin devam edeceğini düşünüyoruz. Dünyada birçok yerde yabancı hakem yer alıyor. Bazen Türk hakemlerinin hakkı yeniyor. Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'ndeki hakemleri gördükten sonra kimse kusura bakmasın bizim Türk hakemlerimiz çok daha iyi. Onların da güvene ihtiyacı var."

Editör: Ali Çetin