Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk'un, 2007 yılında evlendiği mocası eşi Nihan Akkuş ile geçtiğimiz ay boşandığı öğrenildi. 2013 yılında da boşanma kararı alan çift, evliliklerine bir şans daha vermişti.

Ünlü oyuncunun kardeşi İnci Taneleri'ne geliyor! Dizide abisi ile birlikte çalışacak Ünlü oyuncunun kardeşi İnci Taneleri'ne geliyor! Dizide abisi ile birlikte çalışacak

15 yaşında oğulları olan ünlü çift geçen ay boşandı. Evliliklerini resmi olarak noktalayan çift oğullarının etkilenmemesi için hassas bir süreç yürütmeye çalıştı. 

NİHAN AKKUŞ KİMDİR?

Nihan Buruk moda dünyasının tanınan isimlerindendir. Yeditepe Üniversitesi Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümünden mezun olmuştur. 1983 yılında dünyaya gelmiştir, boyu ise 1.80 cm'dir. 

2003 yılında Almanya'nın Aachen kentinde düzenlenen ''Top Model of The World” yarışmasına katılan Türk manken Nihan Buruk birinci olmuştu. 

Okan Buruk ile evlendikten mankenliğe veda eden Nihan Buruk, moda dünyasına giriş yaptı ve sektöre tasarımcı olarak adım attı. Nihan Buruk’un kendine ait bir markası bulunuyor. ‘st Nian’ adını taşıyan markada, kadın ve erkek hazır giyim ürünleri sunuluyor.

İşçi haber-Okan Buruk

Editör: Gizem Külcü