Oktay Kaynarca, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisine çok büyük umutlarla başlamıştı. Ancak dizinin hikayesi izleyicileri tatmin etmedi ve birçok kişi diziyi izlemeyi bıraktı. Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi yine de ilk sezonunda başarılı bir performans sergiledi ve yüksek reytingleri sayesinde ikinci sezon için onay aldı.

Kaynarca reyting performansından memnun olmadı

Atv'nin büyük umutlarla başlattığı Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi ikinci sezonda yeni bir vizyon ile karşımıza çıktı. Oktay Kaynarca, ortaklarından ayrılarak dizinin tek yapımcısı oldu ve kadroya yeni isimler kattı. Ancak ünlü oyuncu, ikinci sezonun reyting performansından pek tatmin olmuş gibi görünmüyor.

Reytinglerde ortalamanın altında kalan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin ikinci sezonunun beşinci bölümü salı akşamı ekranlara geldi.

Ünlü oyuncunun kardeşi İnci Taneleri'ne geliyor! Dizide abisi ile birlikte çalışacak Ünlü oyuncunun kardeşi İnci Taneleri'ne geliyor! Dizide abisi ile birlikte çalışacak

Reyting 4’lü rakamlara ulaştı

Şu sıralar yaşanan reyting artışları da gözlerden kaçmadı. Tüm izleyici kategorilerinde de bu artışın gerçekleşmiş olması dikkat çekici bir detay olarak akıllara kazındı. Dizi, geçen sezonki reytinglerini yakalayamasa da 4’lü rakamlara ulaşarak devam ediyor. Bu da projenin geleceği açısından önemli bir aşama olarak görülüyor. Oktay Kaynarca hem başrol oyuncusu hem de dizinin yapımcısı olarak hem oyunculuk performansını hem de maddi konuları yönetmeye çalışıyor.