Eşinden ayrılan ve ortaokulda okuyan 2 çocuğunu görmek için okula giden kadın ve sevgilisi 17 yaşındaki oğlunun silahlı saldırısına uğradı.

Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'nda aksama! 60 saattir giderilemedi Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'nda aksama! 60 saattir giderilemedi

Samsun'un Canik ilçesinde yaşayan 50 yaşındaki Zerrin Büyük, bugün Tevfik İleri Ortaokulu’nda öğrenim gören 2 çocuğunu görmek için okula gitti. Zerrin Büyük’ün 17 yaşındaki oğlu A.A.Ö. silahla okula gelip içeri girdi. Annesini okulun içinde gördüğünde kafasının 2 yerinden tabancayla vurdu. 

Ardından dışarı çıkan 17 yaşındaki A.A.Ö. okulun bahçesinde bulunan ve annesinin sevgilisi olduğu iddia edilen 53 yaşındaki Bilgin İ.’yi de kafasından ve sağ göğsünden vurdu. Ardından A.A.Ö., olay yerinden kaçarak Soğuksu Mahallesi’ndeki evlerine gitti.

Oğlu tarafından kafasından silahla vurulan Zerrin Büyük, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınan Bilgin İ.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

BABA VE OĞLU GÖZALTINA ALINDI

Olay sonrası kaçan A.A.Ö. polis tarafından, suç aleti silahla evlerinde yakalandı. Soruşturma kapsamında şüphelinin babası A.Ö. de gözaltına alındı. Baba ve oğlu, ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Okulda annesini öldürüp, sevgilisini ise yaralayan 17 yaşındaki çocuk ifade verdi: Başkasıyla olduğunu öğrenince çok sinirlendim

"BAŞKASIYLA BİRLİKTE OLDUĞUNU GÖRÜNCE ÇOK SİNİRLENDİM"

A.A.Ö. polisteki ifadesinde, "Annemin babamdan ayrılıp başkasıyla birlikte olduğunu öğrenince çok sinirlendim. Okula geldiğini öğrenince ben de tabancayla ateş ettim" dediği öğrenildi. Otopsi işlemleri tamamlanan Zerrin Büyük'ün cenazesi ise defnedilmek üzere Tekirdağ Çerkezköy'e gönderildi.

Okulda annesini öldürüp, sevgilisini ise yaralayan 17 yaşındaki çocuk ifade verdi: Başkasıyla olduğunu öğrenince çok sinirlendim