Başrollerini Barış Falay, Selahattin Paşalı ve Gökçe Bahadır'ın paylaştığı Ömer dizisinin 39. bölüm fragmanları yayınlandı. Dizinin tanıtımında Gazme Ömer'e hamile olduğunu söylüyor ve Ömer buna çok seviniyor fakat anneliğe hazır olmayan ve bundan tedirgin olan Gamze bebeği aldırmak için harekete geçiyor. Tanıtıma damga vuran sahneler dizinin yeni bölümü için heyecanlı bekleyişe neden oldu.

Ömer dizisinin 2. sezon afişi yayınlandı | N-Life

Diğer yandan evi satın alan kişinin Reşat'ın kardeşi olduğu ortaya çıkarken Reşat ve kardeşinin yıllar önce neden küstüğü ortaya çıkıyor. Tahir'in kimin tarafını seçeceği merak konusu oldu.

ÖMER OYUNCULARI: Ömer dizisi konusu nedir, yeni sezon oyuncuları kim,  nerede çekiliyor? - Magazin Haberleri - Milliyet

Geçen hafta neler olmuştu?

Eda'nın başına gelenleri öğrenen Tahir, yaşananları söylemedikleri için Ömer'e ve Reşat'a sinirlenir ve kızını alıp götürdü.  Büyük sorunların ortasında kalan Gamze, beklenmedik hamilelik haberini Ömer ile paylaşmak için doğru zamanı bekler. Kızının başına gelenlerden dolayı Şükran'ı suçlayan Tahir, ona ve Eda'ya büyük bir baskı uygularken, Vicdan ve Nilüfer de bu baskıdan payına düşeni alır. Bu duruma son vermek isteyen Reşat ise oğlundan beklemediği kadar sert bir karşılık gördü. Gamze evin satışa çıkarılmasının arkasında Nevzat'ın parmağının olduğunu öğrenirken Nevzat, Gamze'nin sakladığı sırrı Ömer'in öğrenmesine neden oldu. Reşat'ın ise geçmişten çıkıp gelen karanlık misafir ile tanışma zamanı geldi.

ÖMER' 9 Ocak Pazartesi günü ilk bölümüyle Star'da... - Ömer | Star TV

Mehmet Ali Erbil sevgilisi Gülseren Ceylan'a dini nikah kıydı Mehmet Ali Erbil sevgilisi Gülseren Ceylan'a dini nikah kıydı

Ömer 39. bölümüyle bu akşam Star'da...

Editör: Zeynep Peksoy