Kamil Koç'a ait yolcu otobüsüyle Isparta'dan Kastamonu'ya giden genç kadın, namaz kıldığı gerekçesiyle bazı yolcular ve muavinin ağır hakaretine maruz kaldı.

Hatice Kübra Karabaş, sosyal medya hesabından yaptığı açılamada, Sandıklı Otogarı'nda yolcu indirilirken kısa bir sürede namazını kıldığını ve otobüsü yalnızca iki dakika beklettiği için yolcuların kendisine bağırıp hakaret ettiğini, muavin tarafından da sözlü saldırı ve hakaretlere uğradını söyledi.

Yolculardan kendisine "Geri zekâlı, beyinsiz, aptal. Şimdi döveceğim, elimde kalacaksın" dediğini belirten Karabaş, muavinin de sözlü şiddetiyle karşılaştığını ifade etti.

Tvitter hesabından paylaştığı yazıda firmanın kendisini arayıp özür dilediğini yaşanılan durumdan rahatsız oldukalrını iletti.

Mustafa Destici'den 1 Mayıs açıklaması: O polise sopalarla saldıranlar işçi değil, terörist Mustafa Destici'den 1 Mayıs açıklaması: O polise sopalarla saldıranlar işçi değil, terörist

Gururuma en çok dokunan da otobüsteki hemen herkesin bağırıp çağırması, bir kişinin bile bana destek olmayışı değil de molaya ineceğimiz sırada başörtülu bir ablanın gelip "iki tarafa da üzüldüm sen de haklısın onlar da ama sen kazaya bırakabilirdin" demesi oldu.

''SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIM''

Yaşanan olaydan ötürü gururunun incindiğini söyleyen genç kadın Gururuma en çok dokunan da otobüsteki hemen herkesin bağırıp çağırması, bir kişinin bile bana destek olmayışı değil de molaya ineceğimiz sırada başörtülu bir ablanın gelip "iki tarafa da üzüldüm sen de haklısın onlar da ama sen kazaya bırakabilirdin" diyerek şikayetini dile getirdi.

Yolcu otobüüsnü beklettiğinin farkında olduğunu söyleyen Karabaş şikayetçi olacağını söyledi.