Hak-İş Konfederasyonu’na bağlı  Öz Ağaç-İş Sendikası Ağaç, Kağıt, Mobilya ve Sunta iş kolunda görev yapan en büyük işçi topluluğudur. 12 bine yakın üyesi bulunan Öz Ağaç-İş Sendikasının genel merkezi Ankara’dadır.

Avrupa İnşaat ve Ağaç İşçileri Federasyonu (EFBWW/FETBB) ve Avrupa Sendikalar Konfederasyonu (ETUC) üyelikleri bulunan Öz Ağaç Sendikası ulusal faaliyetlerinin yanı sıra uluslararası çalışmalara da önem vermektedir.

 

ÖZ AĞAÇ-İŞ SENDİKASI YÖNETİM KURULU

 

Hizmet-İş'ten Mamak Belediyesinde işten çıkarılanlara destek: Keyfi kararlarla insanlar işinden ediliyor Hizmet-İş'ten Mamak Belediyesinde işten çıkarılanlara destek: Keyfi kararlarla insanlar işinden ediliyor

Ağaç, Sunta, Mobilya ve Kâğıt Sanayi İşçileri Sendikası (Öz Ağaç-İş) Sendikası Genel Başkanı 17 Mart 2019 tarihinde yapılan 12. Olağan Genel Kurulu’nda 2007 yılından 2015 tarihine kadar sendikanın hukuk müşavirliğini yürüten Av. Tuncay Dolu Genel Başkan olarak seçilmiştir. Dolu’nun yanı sıra Mert Doğan Bozkır, Emin Hayta, Adnan Kıyak, Şaban Demir ve Seyhan Sarıgüzel Genel Başkan Yardımcısı olarak Öz Ağaç-İş Sendikası Genel Yönetim Kurulu’na seçilmiştir.

 

ÖZ AĞAÇ-İŞ SENDİKASI FAALİYETLERİ

 

Öz Ağaç-İş Sendikası Merkezi Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezi, Öz Ağaç-İş Sendikası İş Güvenliği ve İşçi Sağlığı Merkezi ve Öz Ağaç-İş Sendikası Eğitim ve Sosyal Tesisleri İktisadi İşletmesi iştirakleri ile mesleki, iş güvenliği ve eğitim konusunda faaliyetlerde yapmaktadır. Bunun yanı sıra Antalya Side’de üyelerine hizmet veren bir de sosyal tesisi bulunmaktdır.

Editör: TE Bilişim