Hadise, Torreira ile aşk mı yaşıyor? Gerçeği açıkladı Hadise, Torreira ile aşk mı yaşıyor? Gerçeği açıkladı

Bu yıl 6,679 haber kaynağında 229,676 adet haber yapılan Özge Yağız, toplamda 295,576,574 okunma sayısı ile listenin önemli isimleri arasında yer aldı. Güzel oyuncu Özge Yağız, son yılların öne çıkan kadın oyuncularından olmayı başardı ve üst üste adını farklı projelere yazdırmaya devam ediyor. Yemin isimli günlük dizideki başarılı performansı ile dikkat çeken oyuncu, bu projeden ayrılmasının ardından kariyerinde önemli bir yol kaydetti.Özge Yağız, 2022'nin hakkında en fazla haber yapılan ve en çok okunmaya sahip olan kişileri arasında yerini aldı. İnsanların da hakkında araştırma yaptığı Özge Yağız hakkında 6,679 haber kaynağında 229,676 adet haber yer alırken 2022'de toplam 295,576,574 ziyaretçiye ulaştı.

Geniş bir hayran kitlesi tarafından desteklenen oyuncu, ününü yurt dışına da yaydı ve son yıllarda üst üste farklı projelere imzasını attı. Yemin dizisinden sonra 2 yıllık süreçte önce Sol Yanım, ardından da İçimizden Biri isimli dizilerle tecrübe kazanan Özge Yağız, 2022 yılını ise Baba dizisinde başrollerden birisi olarak geçirdi.

2022 yılının dikkat çeken dizilerinden Baba’da rol alan ve yıl sonu itibariyle de final yapan hikayede Büşra karakteri ile sevilen oyuncu, kariyerinde önemli bir sıçrama da gerçekleştirdi. Yapımcıların üst üste teklifler yaptığı oyuncu, yeni sezonları çekilen Behzat Ç isimli dizinin de ekibinde yer alarak herkesi bir kez daha şaşırttı. 30. bölümü ile final yapan Baba dizisinin ardından birbiri ardına teklifler alan Özge Yağız için yeni bir dönem başlıyor. İlk sürprizlerden biri de ortaya çıktı. Basına yansıyan haberlere göre güzel oyuncu, Başka Türlü Aşk isimli sinema filmi için yapılan teklife olumlu yanıt verdi.

2023 yılının ilk günlerinde yeni set dönemi başlıyor

Özge Yağız için yeni sinema filmi projesi 2023 yılında atacağı ilk adım olarak dikkat çekiyor. Oyuncu, 4-5 hafta sürmesi beklenen çekimlerden sonra kendisine gelen diğer teklifleri değerlendirecek. Hayranları ise Özge Yağız’ın yeniden dizi setlerine dönmesini istiyor