Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun, Kerem Kırçuval ile 10'dan 12'ye programına katıldı. Kerem Kırçuval moderatörlüğünde ilerleyen programda Erdursun, EYT konusunda iktidarın kendi içinde çeliştiğini belirtti. 

EYT'LİLERİ YOK SAYAMAZ

 "Hükümet EYT’lileri ister emekli etsin, ister etmesin. Bu kişiler emekli olacak. Şu anda muhalefet partileri bu konuyla ilgili söz verdiler. AK Parti kendi içerisinde çelişiyor. Hiç kimse siyasette EYT’lileri yok sayamaz. Daha sonra faturası çok ağır olacak." dedi.

"BEDELİNİ AĞIR BİR ŞEKİLDE ÖDEYECEKLER"

Erdursun, Emeklilikte Yaşa Takınlar'ın sessiz, alttan gelen derin bir halk kitlesi olduğunu ve siyasetçilerin EYT'lilere yok sayamayacağını belirterek bedelini ağır bir şekilde ödeyecekleri yönünde söylemlere yer verdi. 

Özel Halk Otobüsü sahipleri İBB'den ödemelerini alamadıkları gerekçesiyle eylem yapıyor! Özel Halk Otobüsü sahipleri İBB'den ödemelerini alamadıkları gerekçesiyle eylem yapıyor!

EYT'lilerin içinde olduğunu konuşması sırasında dile getiren Erdursun, " Üç milyon kişi 15 Mayıs'ta Maltepe mitinginin ne kadar kalabalık olacağını herkese gösterecek" ded