Emekli maaşlarının düşüklüğü nedeniyle geçim sıkıntısı yaşayan birçok vatandaş yetkililere seslenerek emekli maaşlarının artırılmasını talep ediyor. 

Emekli maaşlarının düşüklüğü nedeniyle geçim sıkıntısı yaşayan birçok vatandaş yetkililere seslenerek emekli maaşlarının artırılmasını talep ediyor. Emekliler, ekonomik adaletin sağlanması, insanca yaşam standartlarına ulaşılması ve maaşlarının yükseltilmesi için iktidardan çözüm bekliyor.

Emekliler, ekonomik adaletin sağlanması, insanca yaşam standartlarına ulaşılması ve maaşlarının yükseltilmesi için iktidardan çözüm bekliyor. Bu talepleri gündeme getiren EYT Federasyonu eski Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: 

Bu talepleri gündeme getiren EYT Federasyonu eski Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: 

İktidarından, muhalefetine sözümüz size!!

Yokluk ve yoksullukla EMEKLİ'ye dayatılan koşullar insani değildir.

Emeklileri bitkisel hayatla yaşayan ölüler haline getirdiniz.

Kamuda tasarruf tedbirlerinden sonra taşeron işçiler de kadro talebini yineliyor Kamuda tasarruf tedbirlerinden sonra taşeron işçiler de kadro talebini yineliyor

Peşinen ödenen prime esas kazanç tutarlarımız ve prim günlerimizi görmezden gelip ülkenin sırtında kambur görüyorsunuz.

Her şeye zam varken , EMEKLİ'ye zam vermiyorsunuz.

Hani diyorsunuz ya hepimiz aynı gemideyiz diye maalesef lüks şatafatlı huzurunuz için  Emeklileri geminin bodrum katında kürek çeken tutsaklar haline getirdiniz.

Güneşi göstermiyorsunuz.
İnsanca yaşam herkesin hakkıdır.

Emeklileri sefalet maaşlarına mahkum etmek yerine insanca yaşamı için ivedilikle hakkaniyetli, adil ve adaletli düzenleme yapılarak  hayata geçirmek zorundasınız.