ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Meryem Tahnal ve kızı Melike Tahnal'ın kaybolmasıyla ilgili soruşturma başlatılmıştı. Daha sonra palu ailesinin 6 üyesi tutuklanmıştı. Damat Tuncel Ustael dışında diğer palu ailesinin üyeleri tahliye oldu.

AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET HAPİS VERİLMİŞTİ

'Üstsoy veya altsoydan birini canavarca hisle veya eziyet çektirerek kasten öldürme' suçunu işlediğine kanaat getirilen Tuncer Ustael'e ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi. Mahkeme heyeti, Meryem Tahnal'ın hürriyetinden yoksun bırakılması ve kasten öldürülmesine yardım ettiklerine kanaat getirdiği Hava Palu, Ayşe Palu ve İsa Palu'ya 14 yıl 2'şer ay, Emine Ustael'e ise 12,5 yıl hapis cezası verdi. Olay tarihinde 18 yaşından küçük olan Fatih Palu ise 8 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Antalya'da orman yangını tatbikatı gerçekleştirildi Antalya'da orman yangını tatbikatı gerçekleştirildi

TEK TUTUKLU DAMAT TUNCER USTAEL KALDI

Tutuksuz yargılanan Fatih Palu'nun ardından yaklaşık 2 yıl cezaevinde kalan Havva Palu yaşı ve pandemi şartları göz önüne alınarak tahliye edilmişti. Ardından tutuklu bulunan Emine Ustael, İsa Palu ve Ayşe Palu da tahliye edildi. Sanıklardan Tuncer Ustael'in ise tutukluluk hali devam ediyor. Sanıkların yargılandığı Meryem Tahnal'ın kızı Melike Tahnal'ın kızının öldürülmesi ile ilgili olarak Sakarya Adliyesinde açılan davanın görülmesine devam ediliyor.