Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Atilla Gülan ve Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu ile Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na geldi.

Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever tarafından karşılanan Bakan Akar, beraberindeki TSK komuta kademesi ile Harekat Merkezi'ne indi.

Akar, terör örgütü PKK/YPG tarafından sınır hattında gerçekleştirilen saldırılar, birliklerin faaliyetleri ve sahadaki son duruma ilişkin sınır hattındaki birliklerin komutanlarından brifing aldı.

Daha sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile telefonda görüşen Akar, karadan ve havadan vurulan hedeflere, devam eden faaliyetlere ve etkisiz hale getirilen teröristlere ilişkin bilgi verdi.

Bakan Göktaş müjdeyi verdi: Bu Cuma kamu kurumlarına atama gerçekleştireceğiz Bakan Göktaş müjdeyi verdi: Bu Cuma kamu kurumlarına atama gerçekleştireceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan da Bakan Akar ve beraberindeki TSK komuta kademesinin yer aldığı toplantıda, talimatlar verdi, Mehmetçiğe başarı dileklerini iletti.

PENÇE KILIÇ'TA ETKİSİZ HALE GETİRİLEN TERÖRİSTLERİN SAYISI

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Pençe-Kılıç Harekatı'nda şimdiye kadar 184 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.