ED Fuarcılık tarafından Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği izni ile düzenlenen fuarda yatlar vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Birbirinden farklı tekne tasarımlarının yanı sıra, tekne ve yat inşasında kullanılan son teknolojiler halka sunuldu.

Birçok yeni modelin tanıtıldığı fuarda, deniz tutkunları tekneleri test etme fırsatı yakaladı. MARINTURK İstanbul City Por Pendik'te düzenlenen fuarda motoryat, yelkenli, catamaran, spor boat, megayat, sürat teknesi, bot, motor, tekne ekipman ve aksesuarları, deniz motosikleti, deniz bisikleti, deniz oyuncakları, dalış malzemeleri, balıkçılık malzemeleri, jetski, leasing ve sigorta kuruluşları kara - deniz araçları ve ekipmanları sergilendi.

2005 yılından beri faaliyet gösteren Tendr Yat da Boat Show'a katılım sağlayanalar arasındaydı. Ağırlıklı olarak Avrupa pazarında yer alan ve özellikle Hollanda ve Danimarka denizlerinde yoğun ilgi gören Tendr Yat'ın fuara katılması büyük dikkat çekti. 

Otomotiv satışları nisanda düştü: 75 bin araç satıldı Otomotiv satışları nisanda düştü: 75 bin araç satıldı

Yeni modellerin sunulduğu fuarda Tendr Yat satış sorumlusu Erhan Görnü, piyasaya sürülecek yeni modeli ve kullanım alanını İşçi Haber'e anlattı.