Adana'da şiddet gören kadın konuştu. Kadının açıklamaları kan dondurdu. 

Öz annesi tarafından küçük yaşta satılan kadın evliliğinde maruz kaldığı şiddeti anlattı.

Resmi Gazete'de yayımlandı! Sağlık Bakanlığı binlerce personel alımı yapıyor Resmi Gazete'de yayımlandı! Sağlık Bakanlığı binlerce personel alımı yapıyor

5 yıl boyunca şiddet ve tehditlerle yaşayan kadının fotoğrafları gündem oldu.

34 yaşındaki Saime Kandiltaş, 2010 yılında H.Y. ile evlendi. Evliliklerinden iki çocukları dünyaya geldi.

Adana'da pes dedirtecek olay!

Kandiltaş şiddet ve tehditlerini öne sürerek boşanma davası açtı. Eşi H.Y. “Çocukların velayetini vermezsen boşanmam” diyerek eşini vazgeçirmeye çalıştı. Kadın çocukların velayetini verdi. Ancak H.Y. çocuklarını bir daha annesine göstermedi.

5 yıldır şiddet gören ve çocuklarını göremeyen Saime Kandiltaş "Çocuklarımın benim yaşadıklarımı yaşamaması için bu zulmü çektim. Otomobilden atıldım, hastanede, evde, işyerinde dayak yedim. İsmini söylediğim, ‘Aşkım’ diye seslenmediğim için bile dövüyordu. Eve geldiğinde suratımın asık olduğunu söyleyip şiddet uyguluyordu. Bu nedenle intihara bile kalkıştım. Artık tahammül edemez duruma geldim. Bana ‘Ömür boyu tavana bakmak, yatağından bile kalkamamak istiyorsan boşanabilirsin’ diyordu. Boşanma aşamasındayken bile ölümle tehdit ediyordu. Başta boşanmayı kabul etti ve çocuklarımın velayetini istedi. Ben de çocuklarımın bende kalmasını, istediği zaman da kendisine göstermeyi teklif ettim ve bu yönde protokol imzaladık. Daha sonra boşandık ve çocuklarımı götürüp, bir daha da göstermeyeceğini söyledi. Sürekli nerede olduğumu soruyor. Eve ya da iş yerine gittiğimde görüntülü aramayla kontrol ediyor. Dışarıda olduğumu söylediğimde evimin önünde beklediğini ve beni bir daha sokağa çıkarmayacağını söyleyerek tehdit ediyor. Ben artık rahat rahat evime gitmek, çalışmak ve çocuklarımı görmek istiyorum”  açıklamalarıyla kan dondurdu.