Rusya'da Telegram yayını yapan muhalif yayın General SVR, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in dün gece kalp krizi geçirdiği iddiasında bulundu.

KALBİ DURDU

Blinken’dan Filistin devletinin kurulması için yol haritası mesajı Blinken’dan Filistin devletinin kurulması için yol haritası mesajı

T24'ün aktardığına göre Telegram üzerinden yapılan paylaşımlarda Putin'in rezidansında kalbinin durduğu, doktorların yaptığı hızlı müdahaleyle Rus liderin hayata döndüğü öne sürüldü.

General SVR'nin iddiasına göre pazar akşamı rezidansta görev yapan gizli servis yetkilileri, Putin'in odasında bir düşme sesi geldikten sonra odaya girdi. Ajanların içeride Putin'i yere düşmüş ve kasılmış halde bulduğu, masadaki yiyeceklerin de devrilmiş olduğu belirtildi.

GÖZETİM ALTINDA TUTULDU

Ajanların hemen rezidanstaki doktorları göreve çağırdığı, doktorların da Putin'in kalp krizi geçirdiğini belirttiği iddia edildi. General SVR'nin iddiasına göre doktorlar, hızlı müdahaleleri sonucunda Putin'in duran kalbini çalıştırdı ve Rus lider tıbbi cihazların bulunduğu özel bir odaya alındı. Müdahalenin ardından Putin'in bilincinin yerinde olduğu belirtildi.

Putin'in durumunun stabil olduğu ve 24 saat tıbbi gözetim altında tutulduğu belirtildi.